Virjo Consulting

Pelkkä tiedonsyöttö vai avaimet käteen -tutkimus?


Voimme auttaa sinua tutkimuksen kaikissa vaiheissa, halusitpa sitten tilata pelkän tiedonsyötön tai kokonaisen kyselytutkimuksen.

Haluatko esimerkiksi tietää, mitä asiakkaasi tai jälleenmyyjäsi ajattelevat yrityksesi tuotteista ja palveluista, ja millaisia toiveita heillä on niiden suhteen? Lähdetään liikkeelle keskustelusta, jossa kerrot, mitä tietoja haluat ja me kerromme, miten niitä voidaan tuottaa. Tältä pohjalta voimme suunnitella ja toteuttaa kyselytutkimuksen, josta saat käteesi valmiin raportin. Esittelemme sen tulokset sinulle ymmärrettävästi ja selkeästi.

Vastaavasti voit saada apua vain jossakin yhdessä, tarkoin rajatussa tutkimuksen työvaiheessa. Postikyselyn toteuttaminen ei ole ilmaista, ja haluat ehkä varmistua siitä, että lomake on järkevästi suunniteltu ja antaa juuri sitä tietoa josta olet kiinnostunut. Tällöin voimme toimia suunnittelemasi lomakkeen "laadunvarmistajina:" antaa raportin siitä, millä tavoin lomakkeesi toimii ja palautetta sen parantamiseksi.

Voit myös ostaa meiltä pelkästään tiedonsyötön. Toimitat meille paperiset lomakkeesi, ja saat sovitussa aikataulussa niistä muodostetun elektronisen aineiston, joka on hyvässä järjestyksessä ja juuri siinä muodossa missä sinä haluat sitä käsitellä. Tuottamamme aineistot sisältävät aina myös kysymysten ja vastausvaihtoehtojen "labelit", jolloin niiden käsittely koneella on selkeää ja mukavaa.

Ymmärrämme täysin, että tarpeet vaihtelevat. Jotkin osat prosessista haluat hoitaa kokonaan itse, toisissa haluaisit ehkä palautetta ja neuvoja - ja kolmannet haluat kokonaan pois omalta pöydältäsi. Niin tai näin, voimme varmasti tehdä kanssasi hedelmällistä yhteistyötä.

Pitkän kokemuksen ja ainutlaatuisten työmetodien turvin voimme tarjota sekä paremman että edullisemman ratkaisun kuin kilpailijamme.Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!
Web Hosting Companies